Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Norrtälje Gymnastikförening
Välkommen till NGF!

NGF har Familjegymnastik, Barngymnastik, Ungdomsgymnastik, Motionsgymnastik, Seniorgymnastik och Truppgymnastik. Vi håller till i Norrtälje, Länna, och Svanberga i olika hallar.

På denna sida hittar du all information du behöver om NGF och är det något du undrar över  är du välkommen att kontakta oss på info@norrtaljegymnastik.seNGF startar upp uteträningar
2020-03-29 20:13
Styrelsen har beslutat att öppna för utomhusträningar i veckan. 
Vi ser över upplägg samt att vi har tillräckligt med ledare till grupperna. Ni blir kontaktade av era tränare om dagar och tider. Ni blir också kontaktade om just er grupp inte kommer att kunna starta.

Vi vill självklart inte att någon kommer till träningen om man är krasslig, varken gymnast eller ledare. Eftersom träningarna är utomhus kan träningen bli inställd med kort varsel pga väderförhållandena så håll koll och informera varandra.

Vi följer även fortsatt den rådande situation gällande Corona noga och om läget förändras meddelar vi er snarast möjligt.

Med vänlig hälsning 
Styrelsen 
Norrtälje Gymnastikförening

Samtliga träningar pausas!
2020-03-17 19:12

Hej!
Våra gymnasters, ledares och anställdas hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet och vi har noga följt händelseutvecklingen i utbrottet av coronaviruset.
Med anledning av den senaste utvecklingen gällande Covid-19 och stängning av gymnasieskolor där flera av våra gymnaster och ledare studerar, har styrelsen i Norrtälje Gymnastikförening valt att pausa samtliga träningar i alla hallar från och med i dag tisdag den 17 mars och tills vidare.


NGF har också ledare som arbetar inom samhällskritiska funktioner där arbetsgivare rekommenderar att de inte ska delta i sidoaktiviteter såsom idrott. Vi i styrelsen har tagit det här beslutet i samråd med RF-SISU Uppland och i dagsläget kan vi inte säga hur länge vi kommer att pausa. Fler och fler gymnastikföreningar och idrottsklubbar väljer att göra samma sak.


Vi kommer att hålla er uppdaterade och informerade om läget löpande. Självklart vill vi vara med och hindra den här smittspridningen så låt oss hjälpas åt att komma igenom det här!
Vid frågor, använd den här mejladressen: info@norrtaljegymnastik.se


Vänliga hälsningar
Styrelsen i Norrtälje Gymnastikförening

Corona/Covid-19
2020-03-11 19:00
Vi vill informera om att Norrtälje GF följer Norrtälje kommuns och Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande utbrottet av Corona/Covid-19. Rekommendationerna säger att om du som ledare eller gymnast är sjuk eller börjar känna sig sjuk avstår från träning, precis som vanligt. Avstå även från att komma och titta på träningen. 
När man är frisk tränar man som vanligt!

Vänliga hälsningar
Norrtälje GF
Årsmöte NGF lördag 21 mars kl. 10.30
2020-03-07 10:16
Vi vill hälsa alla medlemmar välkomna till Norrtälje gymnastikförenings årsmöte!

Datum: Lördag 21 mars 
Tid:       kl. 10.30 - 11.30
Plats:    Sportcentrum

Vänligen mejla motioner till: info@norrtaljegymnastik.se

Samtliga dokument finns tillgängliga här på hemsidan under fliken dokument.

Varmt välkomna!
Med vänlig hälsning
Styrelsen, Norrtälje Gymnastikförening
Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer