SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NORRTÄLJE GYMNASTIKFÖRENING

Anmälan till kö
Hej!

 

Här anmäler man sitt intresse till våra grupper.

Inför varje termin startar en ny "kö" som gäller en termin. Får intresserad inte plats då, får man med andra ord söka igen till nästkommande termin.

 

Anmälan till höstterminen öppnar 1 augusti 09:00.

Anmälan till vårterminen öppnar 1 december 09:00.

 

Vi rekommenderar Er att söka samma dag som anmälan öppnas för störst chans till en plats, vilka sedan erbjuds er i turordning inom rätt ålder och  grupp.

 

Till vår tävlingssektion, truppgymnastik, gäller uttagning. Ta kontakt med berörd tränare för det lag som kan vara av intresse. Gymnastiskt kunnande beroende på nivå är ett krav för att söka till truppsektorn.

 

Skriv gärna lite kring tidigare gymnastikerfarenhet och träning i andra idrotter.

 

Ni blir kontaktade av ledare så fort det finns en plats ledig via telefon eller mail. De som fått ett erbjudande om plats men ej dykt upp eller tackat nej får ställa om sig i kön.

 

Så glöm inta att ha koll på Er mail under veckorna runt terminstart.

 

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt.

 


Välkomna!

Norrtälje GF

Info till nya gymnaster
Information till nya Truppgymnaster eller Barn/Ungdomsgymnaster!
När du provar in i gymnastiken hos oss som trupptävlingsgymnast eller ungdomsgymnast så är du OFÖRSÄKRAD tills det att du tackat ja till platsen samt informerat tränaren. Det är upp till gymnasten att lämna in uppgifterna så fort de har bestämt sig för att fortsätta och detta skall göras inom två veckor. 

Vi försäkrar gymnasten så fort vi fått klartecken från er om att de kommer att börja och att alla uppgifter är inskickade via mail till behörig tränare. Sedan är det upp till behörig tränare att informera licensansvarig. Uppgifter vi måste ha är Namn, adress, fullständigt personnummer, mail och mobilnummer. Mail till målsman samt namn och mobilnummer till denna.

Anmälan till gymnastikgrupp görs via vår anmälningssida. (Genom att trycka igen på "Anmälan" i menyn ovan)

Motionsgrupperna har direktanmälning på plats och du kan komma med när som helst under terminen! 
Truppgrupperna har särskild intagning men även här kan intressanmälan göras via vår anmälningssida! 

Uppsägning av plats skall ske via mail till info@norrtaljegymnastik.se och så fort man tränat två veckor av en termin så MÅSTE terminsavgiften betalas, detta gäller alla medlemmar i föreningen. 
 
 
 
Sponsorer