SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Norrtälje Gymnastikförening
Välkommen till NGF!

NGF har Familjegymnastik, Barngymnastik, Ungdomsgymnastik, Motionsgymnastik, Seniorgymnastik och Truppgymnastik. Vi håller till i Norrtälje och Svanberga i olika hallar.

På denna sida hittar du all information du behöver om NGF och är det något du undrar över  är du välkommen att kontakta oss på info@norrtaljegymnastik.seÅrsmöte NGF tisdag 30 mars kl. 18.30
2021-03-16 19:03

Vi hälsar alla medlemmar välkomna till Norrtälje Gymnastikförenings årsmöte! Årets möte kommer att hållas digitalt.

 
Datum: Tisdag 30 mars 
Tid:       Kl. 18.30 - 19.30
Plats:    Digitalt via Teams
 
Anmäl dig genom att maila din mailadress till info@norrtaljegymnastik.se De som har anmält sig till mötet kommer att få en länk sänd till sin mail så att man kan ansluta.
 
Motioner mailas till: info@norrtaljegymnastik.se
 
Samtliga dokument finns tillgängliga här på hemsidan under fliken dokument senast den 23 mars.
 
Varmt välkomna!
 
Med vänlig hälsning
Styrelsen, Norrtälje Gymnastikförening
Förlängda lokala restriktioner i Stockholms län
2020-11-19 22:02
Folkhälsomyndigheten har idag, i samråd med regionens smittskyddsläkare, beslutat om att förlänga de lokala restriktioner som gäller i hela Stockholms län. De regionala restriktionerna i Stockholm län gäller nu fram till den 13 december. Restriktionerna kan komma att förlängas eller förkortas beroende på läget i länet.

Detta innebär att vi fortsätter att hålla stängda träningar för gymnaster födda 2004 eller tidigare, samma gäller senior- och familjegymnastiken.

För övriga grupper är det fortsatt träning med säkerhetspassning som gäller.
Vi inväntar fortfarande förslaget om max 8 personer i samlingar och vad det kommer att innebära. Vi informerar fortsatt så fort vi vet något.

Hälsningar styrelsen i Norrtälje GF

Terminsstart hösten 2020
2020-08-24 21:38
Sommaren lider mot sitt slut vilket gör att vi går mot terminsstart och vi välkomnar er till en höst med gymnastik!

Vi har fortfarande en pågående pandemi och restriktioner som gör att vi max får vara 50 personer i hallen. Nedan följer de regler som gäller vid träning i Norrtälje GF:

· Om man är krasslig avstår man från träning. Detta gäller även ledare. Man kan komma tillbaka till träning när man har varit symptomfri i två dygn.

· Gymnasterna kommer ombytta till träningshallen. Uppvärmningar kan starta utomhus och träningspass kan avslutas utomhus med exempelvis styrka/stretch. Tränarna i er grupp meddelar vad som gäller för er.

· Vi tvättar händerna före och efter träning. Handsprit finns på plats.

· Medtag vattenflaska märkt med namn. Det är inte tillåtet att dela vattenflaska.

· Endast gymnaster och ledare i hallen.

· Påminn gärna era gymnaster om reglerna.

· Vi följer fortsatt rekommendationerna från FHM och Gymnastikförbundet och informerar om något förändras.

Vi ses i träningshallen!
NGF startar upp uteträningar
2020-03-29 20:13
Styrelsen har beslutat att öppna för utomhusträningar i veckan. 
Vi ser över upplägg samt att vi har tillräckligt med ledare till grupperna. Ni blir kontaktade av era tränare om dagar och tider. Ni blir också kontaktade om just er grupp inte kommer att kunna starta.

Vi vill självklart inte att någon kommer till träningen om man är krasslig, varken gymnast eller ledare. Eftersom träningarna är utomhus kan träningen bli inställd med kort varsel pga väderförhållandena så håll koll och informera varandra.

Vi följer även fortsatt den rådande situation gällande Corona noga och om läget förändras meddelar vi er snarast möjligt.

Med vänlig hälsning 
Styrelsen 
Norrtälje Gymnastikförening

Samtliga träningar pausas!
2020-03-17 19:12

Hej!
Våra gymnasters, ledares och anställdas hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet och vi har noga följt händelseutvecklingen i utbrottet av coronaviruset.
Med anledning av den senaste utvecklingen gällande Covid-19 och stängning av gymnasieskolor där flera av våra gymnaster och ledare studerar, har styrelsen i Norrtälje Gymnastikförening valt att pausa samtliga träningar i alla hallar från och med i dag tisdag den 17 mars och tills vidare.


NGF har också ledare som arbetar inom samhällskritiska funktioner där arbetsgivare rekommenderar att de inte ska delta i sidoaktiviteter såsom idrott. Vi i styrelsen har tagit det här beslutet i samråd med RF-SISU Uppland och i dagsläget kan vi inte säga hur länge vi kommer att pausa. Fler och fler gymnastikföreningar och idrottsklubbar väljer att göra samma sak.


Vi kommer att hålla er uppdaterade och informerade om läget löpande. Självklart vill vi vara med och hindra den här smittspridningen så låt oss hjälpas åt att komma igenom det här!
Vid frågor, använd den här mejladressen: info@norrtaljegymnastik.se


Vänliga hälsningar
Styrelsen i Norrtälje Gymnastikförening

 
Sponsorer