SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrtälje Gymnastikförening
Välkommen till Norrtälje Gymnastikförening
Välkommen till NGF!
 

NGF har familjegymnastik, barngymnastik, ungdomsgymnastik, seniorgymnastik och truppgymnastik. Vi håller till i Norrtälje och Svanberga i olika hallar.

 
På denna sida hittar du all information du behöver om Norrtälje Gymnastikförening och är det något du undrar över  är du välkommen att kontakta oss på info@norrtaljegymnastik.se
 

 
Nästa steg i digitaliseringsresan
2021-08-12 12:31

Norrtälje Gymnastikförening växer som förening och som ett led i att få smidigare rutiner och kraftigt minskad manuell administration, erbjuder vi från och med höstterminen 2021 nya digitala betalningsmetoder.

 

För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid betalning och fler betalningsmetoder att välja bland. En administrationsavgift mellan 9 – 59 kr per betalning tillkommer från och med hösten. Detta möjliggör att vi kan frigöra många timmar som tidigare gått åt till att manuellt registrera och bocka av fakturor. Den delen sköter nu vår betalpartner Billmate åt oss.

 

De betalningsmetoder vi erbjuder är:

• Kortbetalning

• Fakturabetalning

• Delbetalning*

*) Tänk på att en delbetalning innebär att det kommer att tas en kreditupplysning.

 

När terminen startat för er grupp kommer vi att skicka fakturorna tämligen snart. Ni får ett mejl med länk till betalningsfunktionerna. Ni får ockå tillgång till MedlemsAppen där du kan se dina fakturor, betalningar, kalender och mycket mer. Ladda gärna ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play.

 

OBS! Vi kommer inte att höja terminsavgift eller medlemsavgiften.

 

Har ni några frågor eller funderingar, kontakta:

Lotta - ngf.kontor@gmail.com

Föreningsmailen – info@norrtaljegymnastik.se

 

Vi ses snart i hallen!

Med vänlig hälsning

Norrtälje Gymnastikförening

Utvecklingsmodell NGF 2021 Höst
2021-06-22 12:25

Denna bild visar föreningens utvecklingsmodell/trappa för gymnasters resa genom träningen beroende på ålder och fokus - Icke tävlingsgrupp eller Tävlingsgrupp. Aktuell från Höst 2021 och framåt.

Årsmöte NGF tisdag 30 mars kl. 18.30
2021-03-16 19:03

Vi hälsar alla medlemmar välkomna till Norrtälje Gymnastikförenings årsmöte! Årets möte kommer att hållas digitalt.

 
Datum: Tisdag 30 mars 
Tid:       Kl. 18.30 - 19.30
Plats:    Digitalt via Teams
 
Anmäl dig genom att maila din mailadress till info@norrtaljegymnastik.se De som har anmält sig till mötet kommer att få en länk sänd till sin mail så att man kan ansluta.
 
Motioner mailas till: info@norrtaljegymnastik.se
 
Samtliga dokument finns tillgängliga här på hemsidan under fliken dokument senast den 23 mars.
 
Varmt välkomna!
 
Med vänlig hälsning
Styrelsen, Norrtälje Gymnastikförening
Förlängda lokala restriktioner i Stockholms län
2020-11-19 22:02
Folkhälsomyndigheten har idag, i samråd med regionens smittskyddsläkare, beslutat om att förlänga de lokala restriktioner som gäller i hela Stockholms län. De regionala restriktionerna i Stockholm län gäller nu fram till den 13 december. Restriktionerna kan komma att förlängas eller förkortas beroende på läget i länet.

Detta innebär att vi fortsätter att hålla stängda träningar för gymnaster födda 2004 eller tidigare, samma gäller senior- och familjegymnastiken.

För övriga grupper är det fortsatt träning med säkerhetspassning som gäller.
Vi inväntar fortfarande förslaget om max 8 personer i samlingar och vad det kommer att innebära. Vi informerar fortsatt så fort vi vet något.

Hälsningar styrelsen i Norrtälje GF

 
Sponsorer