SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrtälje Gymnastikförening
Beskrivning av våra olika gymnastikformer
Familjegymnastik
På familjegymnastiken deltar man som förälder, ombytt tillsammans med sitt barn. En rolig stund där man utforskar gymnastikens grunder och övar på kroppsuppfattning, rumsuppfattning på ett lekfullt sätt.

BarnGymnastik (BG) och (Basic)
Barngymnastiken riktar sig till barn och ungdomar som vill börja prova på gymnastik och även fortsätta att avancera utan kravet på tävling.

UngdomsGymnastik (UG)
Gymnastik för alla från 10 år och uppåt, vi har olika grupper för olika nivåer och vi tränar på gymnastik i roliga former.

Förberedande Truppgymnastik (FT)
Barngrupper som siktar mot att tävla inom formen truppgymnastik (Fristående, tumbling och hopp). Inom truppgymnastik tävlar man ca 1-2 gånger per termin och kostnader för tävlingskläder och/eller lagträningskläder tillkommer.

TruppGymnastik (TG)
Vår mest avancerade form av gymnastik i föreningen då det innehåller tävling och dess regler att förhålla sig till på en hög nivå.
När majoriteten i gruppen är 10 år gamla blir gruppen en TruppGymnastik-grupp. 

Seniorgymnastik (SG)
Motionsgymnastik utan redskap för dig som vill hålla igång. Rörelseglädje hela livet.

 
Sponsorer