SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrtälje Gymnastikförening
Välkommen till Norrtälje Gymnastikförening
Välkommen till NGF!
 

NGF har barngymnastik, ungdomsgymnastik, seniorgymnastik och truppgymnastik. Vi håller till i idrottshallar i Norrtälje kommun.

 
På denna sida hittar du all information du behöver om Norrtälje Gymnastikförening och är det något du undrar över  är du välkommen att kontakta oss på info@norrtaljegymnastik.se
 

 
Kööppning för höstterminen 2023
2023-08-01 08:42

Idag kl. 9.00 öppnar vi kön för höstterminen för 2023. Man erbjuds plats i den turordning man är anmäld (inom varje åldersgrupp). Till tävlingsgrupper gäller provträning. Vi fyller på i våra befintliga grupper då vi inte har möjlighet att starta upp nya grupper denna termin. Är du intresserad av att bli ledare? Anmäl dig i så fall här på hemsidan under Anmälan - Anmälan ledare.

 

Varmt välkommen med din anmälan!

 

Norrtälje Gymnastikförening 

Årsmöte NGF 29 mars kl.19.00
2023-03-14 20:23

Vi hälsar alla medlemmar välkomna till Norrtälje Gymnastikförenings årsmöte! Årets möte kommer att hållas i samlingsalen på Roslagens Sparbank.

 
Datum: Onsdag 29 mars 
Tid:       Kl. 19.00 - 20.00
Plats:    Roslagens Sparbank
 
Anmäl dig genom att maila till info@norrtaljegymnastik.se 
 
Motioner mailas till: info@norrtaljegymnastik.se
 
Samtliga dokument finns tillgängliga här på hemsidan under fliken dokument.
 
Varmt välkomna!
 
Med vänlig hälsning
Styrelsen, Norrtälje Gymnastikförening
Handla julklappar och få pengar tillbaka!
2022-12-13 12:42

Hej!

Ska du handla några julklappar online så vill vi påminna dig om vårt fantastiska samarbete med Sponsorhuset.

 

Allt som behövs är att du loggar in på Sponsorhuset och klickar dig vidare till den butik som du ska handla ifrån, finns över 600 kända nätbutiker. När köpet är klart får både du och Norrtälje Gymnastikförening pengar tillbaka. Saknar du inlogg på Sponsorhuset? Klicka här och registrera dig kostnadsfritt: https://www.sponsorhuset.se/norrtaljegymnastikforening/bli-medlem

 

God Jul önskar vi dig!

Träningstider för föreningen Höst 2022 + Vår 2023
2022-08-11 17:03

Träningstider för föreningen Höst 2022 + Vår 2023

 

Länk till högupplöst schema

Camp Roslagen
2022-05-14 17:07

Tips! Det finns fortfarande platser kvar på Camp Roslagen, så om ni inte har bestämt er än vill vi tipsa om att anmäla sig! En härlig vecka med gymnastik eller om man vill testa andra idrotter.

 

Många av våra fantastiska ungdomsledare kommer att vara med som ledare under Camp Roslagen så tveka inte att anmäla era gymnaster till en superskoj vecka!

 

Norrtälje GF

 
Sponsorer