SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrtälje Gymnastikförening
Välkommen till Norrtälje Gymnastikförening
Välkommen till NGF!
 

NGF har familjegymnastik, barngymnastik, ungdomsgymnastik, seniorgymnastik och truppgymnastik. Vi håller till i idrottshallar i Norrtälje.

 
På denna sida hittar du all information du behöver om Norrtälje Gymnastikförening och är det något du undrar över  är du välkommen att kontakta oss på info@norrtaljegymnastik.se
 

 
Handla julklappar och få pengar tillbaka!
2022-12-13 12:42

Hej!

Ska du handla några julklappar online så vill vi påminna dig om vårt fantastiska samarbete med Sponsorhuset.

 

Allt som behövs är att du loggar in på Sponsorhuset och klickar dig vidare till den butik som du ska handla ifrån, finns över 600 kända nätbutiker. När köpet är klart får både du och Norrtälje Gymnastikförening pengar tillbaka. Saknar du inlogg på Sponsorhuset? Klicka här och registrera dig kostnadsfritt: https://www.sponsorhuset.se/norrtaljegymnastikforening/bli-medlem

 

God Jul önskar vi dig!

Träningstider för föreningen Höst 2022 + Vår 2023
2022-08-11 17:03

Träningstider för föreningen Höst 2022 + Vår 2023

 

Länk till högupplöst schema

Camp Roslagen
2022-05-14 17:07

Tips! Det finns fortfarande platser kvar på Camp Roslagen, så om ni inte har bestämt er än vill vi tipsa om att anmäla sig! En härlig vecka med gymnastik eller om man vill testa andra idrotter.

 

Många av våra fantastiska ungdomsledare kommer att vara med som ledare under Camp Roslagen så tveka inte att anmäla era gymnaster till en superskoj vecka!

 

Norrtälje GF

Årsmöte NGF 24 mars kl. 18.30
2022-03-06 10:37

Vi hälsar alla medlemmar välkomna till Norrtälje Gymnastikförenings årsmöte! Årets möte kommer att hållas i konferenslokalerna på Sportcentrum.

 
Datum: Torsdag 24 mars 
Tid:       Kl. 18.30 - 19.30
Plats:    Sportcentrum
 
Anmäl dig genom att maila till info@norrtaljegymnastik.se 
 
Motioner mailas till: info@norrtaljegymnastik.se
 
Samtliga dokument finns tillgängliga här på hemsidan under fliken dokument senast den 17 mars.
 
Varmt välkomna!
 
Med vänlig hälsning
Styrelsen, Norrtälje Gymnastikförening
Nästa steg i digitaliseringsresan
2021-08-12 12:31

Norrtälje Gymnastikförening växer som förening och som ett led i att få smidigare rutiner och kraftigt minskad manuell administration, erbjuder vi från och med höstterminen 2021 nya digitala betalningsmetoder.

 

För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid betalning och fler betalningsmetoder att välja bland. En administrationsavgift mellan 9 – 59 kr per betalning tillkommer från och med hösten. Detta möjliggör att vi kan frigöra många timmar som tidigare gått åt till att manuellt registrera och bocka av fakturor. Den delen sköter nu vår betalpartner Billmate åt oss.

 

De betalningsmetoder vi erbjuder är:

• Kortbetalning

• Fakturabetalning

• Delbetalning*

*) Tänk på att en delbetalning innebär att det kommer att tas en kreditupplysning.

 

När terminen startat för er grupp kommer vi att skicka fakturorna tämligen snart. Ni får ett mejl med länk till betalningsfunktionerna. Ni får ockå tillgång till MedlemsAppen där du kan se dina fakturor, betalningar, kalender och mycket mer. Ladda gärna ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play.

 

OBS! Vi kommer inte att höja terminsavgift eller medlemsavgiften.

 

Har ni några frågor eller funderingar, kontakta:

Lotta - ngf.kontor@gmail.com

Föreningsmailen – info@norrtaljegymnastik.se

 

Vi ses snart i hallen!

Med vänlig hälsning

Norrtälje Gymnastikförening

 
Sponsorer